Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - رئیس شورای شهر سنندج گفت: بنده منکر ضعف و کوتاهی مدیریت شهرداری در بارش‌های اخیرنبوده و معتقدم می‌شد بهتر وضعیت را مدیریت کرد. - اخبار استانها -

فرزاد زارعی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال که "آیا طرح استعفای شهردار صحت دارد یا خیر؟"، اظهار داشت: خیر، هیچ کدام از شایعات فضای مجازی صحت نداشته و هیچ اختلافی نیز مابین اعضای شورای شهر مبنی بر ماندن یا برکناری شهردار در این موقعیت مطرح نشده و هیچ عقل سلیمی نمی‌پذیرد که کسی در این بحران چنین تصمیمی بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به طرح سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه گویا شما و چند نفر دیگر از اعضای شورا از شهردار سنندج حمایت پروپاقرص کرده و ضعف مدیریت شهری را انکار می‌کنید، این صحت دارد؟ گفت: ما اعضای شورای شهر به یک فرد اعتماد کرده و اتفاقات اخیر و بارش‌ها و سرمای اخیر در طول 50سال اخیر نادر و بی‌سابقه بود و از سویی دیگر کمبود امکانات و ماشین‌آلات نیز تأثیر داشت، البته می‌شد بهتر وضعیت را مدیریت کرد.

رئیس شورای شهر سنندج تصریح کرد: سیستم شهرداری انصافاً در طول چند روز اخیر گرفتار بارش‌ها زحمات زیادی برای برف‌روبی و پاکسازی خیابان‌ها کشیدند و کم نگذاشتند کما اینکه اینها دلیل نمی‌شود که ما خدمت‌رسانی بهتر به همشهریانمان انجام ندهیم، اما نیروهای خدوم شهرداری آنچه که در توان داشتند انجام دادند.

وی در واکنش به اظهارات خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه کسی منکر زحمات نیروهای خدوم شهرداری با امکانات موجودی که در اختیار دارند، نیست، اما شهروندان از ضعف مدیریت شهری به‌خاطر اینکه با گذشت شش روز از بارش‌ها هنوز بسیاری از محلات و کوچه‌های سطح شهر به‌ویژه محلات حاشیه‌نشین و کم‌برخوردار از برف پاکسازی نشده است، توضیح داد: در طول 50سال گذشته شهرداری، داخل کوچه‌ها پاک‌سازی نشده که در این دوره انجام شود! گرچه این مشکلات را قبول داشته اما این حجم از برف بی‌سابقه بود و از سویی دیگر بسیاری از محلات قدیمی و ماشین‌آلات توانایی و شرایط پاکسازی را ندارد.

گزارش تسنیم از بارش سنگین برف در کردستان و غافلگیری مسئولان/ خیابان‌ها‌ در بدترین شرایط ‌قرار داردگزارش|کوچه‌ها و خانه‌های مردم سنندج در محاصره برف/شهرداری برای برف‌روبی و نمک‌پاشی کاری نمی‌کند+تصاویر

زارعی بیان کرد: بنده اطمینان خاطر داشته که شما خبرنگار تسنیم همواره دغدغه مردم را داشته و قلم‌تان مردمی است اما در بلواری همچون آزادگان و میدان شافعی سنندج مجبور بودیم چندین بار برف‌روبی انجام دهیم، بسیاری از ماشین‌ها در کنار خیابان‌ها رهاشده بودند و ما نتوانستیم خوب برف‌روبی کنیم اما امروز و فردا تمام انرژی خود را بر پاکسازی معابر و مسیرهای مدارس گذاشته تا آسیبی به دانش‌آموزان نرسد.

رئیس شورای شهر سنندج با اذعان به اینکه کمبود امکانات شهرداری در این چند روز اخیر برفی خود را نشان داده و ما نیز این ضعف را قبول داریم، خاطرنشان کرد: در دوره گذشته نیز این ضعف شهرسازی، نبود پارکینگ و کمبود امکانات را چندین بار منعکس و پیگیری کرده و انتظار می‌رود که شهروندان نیز خودروهایشان را در داخل کوچه‌ها رها نکنند.

وی با بیان اینکه بنده منکر ضعف‌های اخیر، قصور و کوتاهی شهرداری سنندج نبوده و انسان باید نقدپذیر باشد، مدعی شد: اگر هر کس دیگر هم به جای شهردار سنندج نیز بود، در این روزهای برفی اخیر نیز شاید 10درصد بهتر می‌توانست مدیریت کند! چرا که ابزار و امکانات کار می‌کند.

رئیس شورای شهر سنندج در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه شهروندان نیز منکر کمبود امکانات نیستند، اما چرا کمبودها را جبران نمی‌کنید؟ اگر قرار باشد شهرداری تنها در فصل و روزهای غیربرفی مدیریت کند، پس در بحران چه کسی وظیفه مدیریت شهری را برعهده دارد؟! اذعان کرد: قبول دارم می‌شد از ظرفیت و ماشین‌آلات سپاه، بسیج، ارتش، نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌ها استفاده  و زودتر خیابان‌ها و محلات برف‌روبی می‌شد، قطعا پس از گذشت این وضعیت، آسیب‌شناسی‌های لازم انجام و با مقصران چه شهردار سنندج باشد چه هر کسی دیگر، برخورد خواهد شد.

وی در پاسخ به این سؤال وقتی که شهردار منطقه‌ای یا یک مسئول داخلی شهرداری که در ایام انتخابات با اعضای شورای شهر همکاری داشته و در این روزهای برفی در راستای حل مشکلات مردم با شهردار همکاری نداشت، چه لزومی دارد که شورا برای ماندنش پافشاری می‌کند؟ گفت: قطعا درست است و یقینا با این افراد برخورد و از نیروهای توانمند استفاده خواهد شد.

زارعی افزود: بنده منکر ضعف در شهرداری نیستم اما در این شرایط باید همه دست به دست هم داده تا از این شرایط عبور کرده و آنچه که حق و شایسته مردم سنندج است، در فضای آرام تصمیم بگیریم.

انتهای پیام/481/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس شورای شهر سنندج خبرنگار تسنیم کمبود امکانات خیابان ها برف روبی منکر ضعف کوچه ها بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۳۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد

رئیس فراکسیون مجلس یازدهم می‌گوید: دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست.

به گزارش خبرآنلاین، جلال محمودزاده که به واسطه ردصلاحیت از حضور در مجلس دوازدهم بازمانده، می‌گوید؛ «مجلس یازدهم چشم خود را بر روی اشتباهات دولت بسته بود و به دلیل نبودن نظارت فساد در دولت رسوخ کرده است.»

این نماینده مجلس شورای اسلامی در قسمتی در دیگر از گفتگوی خود به نامه اخیر سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسی به قالیباف اشاره می‌کند و می‌گوید؛ «دولت اگر برنامه‌ای برای حل مشکلات فعلی اقتصاد داشت برنامه‌ای ۳ مرحله‌ای به مجلس ارائه می‌کرد و به جای سر هم کردن آمارها در پاسخ به ضرب‌الاجل قالیباف برنامه جامعی می‌داد.»

در ادامه گفتگوی جلال محمودزاده، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید:

آقای محمودزاده! به نظر شما دولت با علنی کردن اختلافات با مجلس چه هدفی را دنبال می‌کند؟

در حال حاضر اقتصاد کشور در وضعیت بسیار نامطلوبی بعد از انقلاب قرار دارد، فشار اقتصادی به مردم، گرانی کالاهای اساسی و کوچک شدن سفره مردم، همگی از جمله مواردی هستند که مشاهده می‌کنیم. مردم کاملاً تحت فشار اقتصادی هستند، در این دو سال طیف خانواده‌هایی که زیر خط فقر قرار گرفتند، بسیار افزایش پیدا کرده، تا جایی که خانواده‌های حاضر در قشر متوسط حذف شدند و به سمت خط فقر رفتند.

مجلس باید به دولت اخطار دهد

شرایط به نحوی است که یک خانواده برای تامین نیازهای خود نیاز به حداقل ۳۰ میلیون تومان درآمد ماهیانه دارد، یعنی درآمد زیر ۳۰ میلیون زیر خط فقر است. در صورتی که خانواده‌هایی در جامعه حضور دارند که با ۸ و ۱۰ میلیون تومان حقوق زندگی خود را مدیریت می‌کنند، این شرایط باعث شده که فشار اقتصادی به شدت به مردم وارد شود.

از آن طرف هم مجلس وظیفه نظارتی دارد و باید اخطارهای لازم را به دولت بدهد و اگر دولت از مسیر اصلی در اداره کشور خارج شود، مجلس باید از طریق ابزارهای نظارتی که در اختیار دارد، دولت را به ریل اصلی برگرداند. وظیفه رئیس مجلس هم همین است که نظارت کند اما در حال حاضر دولت گفتار درمانی می‌کند و آمارهایی می‌دهد که کارشناسی شده نیستند و واقعیت ندارند و با واقعیت جامعه در تضاد است.

تیم اقتصادی دولت بسیار ضعیف است و توانایی مدیریت وضعیت فعلی را ندارد

بنابراین وظیفه مجلس این است که از بعد نظارتی ورود پیدا کند و از دولت بخواهد که برنامه‌های خود برای حل این مشکل در بازه زمانی کوتاه مدت، متوسط و بلند مدت، ارائه کند. اما دولت حاضر نیست این اقدام را انجام دهد چراکه تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای ارائه به مجلس ندارد چراکه اگر برنامه‌ای داشت وضعیت کشور به این ترتیب نمی‌شد، بنابراین تیم اقتصادی دولت تیم بسیار ضعیفی است، توانمندی مدیریت وضعیت موجود را ندارد لذا برنامه‌ای برای اصلاح وضعیت ندارد.

در مجموع دولت به این دلیل که برنامه ندارد خطاب به رئیس مجلس نامه نوشته و حرف‌های معمولی خود را در آن نوشته و برای انتشار به رسانه‌ها داده است.

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند

با توجه به اینکه حدود ۳ هفته به پایان عمر مجلس یازدهم باقی مانده، هدف دولت از علنی کردن اختلافاتش با مجلس چیست؟

دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست که قالیباف تنها کاندیدای ریاست مجلس باشد.

لذا دولت این نکته را دریافت کرده کما اینکه از میان داوطلبین ریاست مجلس چهره‌هایی حضور دارند که از قالیباف بیشتر به دولت نزدیک هستند. لذا یکی از دلایل علنی کردن اختلافات دولت و مجلس همین نکته است. دلیل عمده هم این است که دولت برنامه اقتصادی برای ارائه ندارد.

حتی رئیسی هم نمی‌تواند مانع فعالیت‌های مجلس یازدهم شود

بنابراین دولت احساس بی‌نیازی به مجلس کرده و آن را جدی نمی‌گیرد…

حدود ۱۱۰ نفر از نمایندگان مجلس تغییر کردند و اکثریت منتخین از جناح دولت هستند یا تجربه چندانی برای شروع حرکت جدی در مجلس ندارند. اینها مواردی است که دولت مشاهده می‌کند. لذا خود را موظف نمی‌داند که در فاصله آمدن افراد دیگر به جای قالیباف، برنامه‌ای ارائه دهد.

در صورتی که مجلس تا روز آخر یعنی تا روز ۶ خردادماه مجلس مسئولیت دارد و باید وظیفه نظارتی خود را پیگیری کند و هیچ‌کس حتی شخص رئیس جمهور، معاون‌های او و وزرایش نمی‌تواند مانع اجرای مسئولیت مجلس یازدهم تا روز آخر شوند.

دولت به رئیس مجلس آینده نیم‌نگاهی دارد

منظور شما این است که مثلا دولت به ریاست رسایی بر مجلس بیشتر روی خوش نشان می‌دهد تا ریاست قالیباف؟

اسامی که برای ریاست مجلس مطرح هستند نسبت به قالیباف، به دولت نزدیک‌تر هستند و این واقعیت است که دولت نیم‌نگاهی به این موضوع دارد اما اینکه دولت تا چه اندازه موفق شود به نظر نمایندگان مجلس دوازدهم بستگی دارد.

برای شما که عضوی از مجلس یازدهم هستید، این نکته عجیب نیست، رئیسی که همین نمایندگان از او دعوت کردند که وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری شود، حالا با این ادبیات پاسخ نمایندگان را می‌دهد و رئیس همین مجلس را تخریب می‌کند؟

مجلس یازدهم در برخی از زمینه‌های نظارتی کوتاه آمد و رعایت حال دولت را کرد، در صورتی که اقدام اشتباهی بود. به عبارت دیگر مجلس یازدهم با هدف همکاری، از اشتباهات دولت گذشت و پیگیری نکرد، که اقدام مناسبی نبود.

برای مثال در قضیه چای دبش مجلس می‌توانست خیلی بهتر وارد شود اما متاسفانه وارد نشد و یا در مورد واگذاری پتروشیمی باختر به بخش خصوصی که تحقیق و تفحص آن انجام شده، اما هیئت رئیسه مجلس اجازه طرح موضوع در صحن علنی را ندادند، یا درباره خرید میوه شب عید وزارت جهاد و کشاورزی و شرکت آریو تجارت سهیل که تخلفات بسیار گسترده‌ای انجام داد، مجلس کوتاهی کرد، از موضوع هم گذشت و همین باعث شد مجلس در برخی مقاطع بازوی نظارتی خود را از دولت بردارد و تخلفاتی در بدنه دولت صورت بگیرد که به دلیل همین ضعف نظارتی مجلس بود.

دیگر خبرها

  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • استفاده از نظرات نخبگان سرلوحه کار شورای شهر قزوین است
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • پرشدگی ۸۱ درصدی سدهای خوزستان با بارش های اخیر
  • تجلیل از قهرمان یخ‌نوردی جهان در صحن علنی شورای شهر اصفهان
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد