Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، اسماعیل زارعی‌کوشا امشب در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کردستان که با حضور وزیر کشور در سالن پیامبر اعظم استانداری برگزار شد، از وزیر کشور برای پیگیر مسائل کردستان تقدیر کرد.

استاندار کردستان با شکرگزاری بارش برف در استان، افزود: با بارش برف و نزولات جوی دغدغه جیره‌بندی آب در برخی شهرهای استان برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: براساس گزارشی که اعلام شده است، میزان بارش از ابتدای سال آبی تا امروز ۱۸۰ میلیمتر بوده که نسبت به سال گذشته و درازمدت تراز مثبت داریم.

به گفته زارعی‌کوشا، ارتفاع برف در سنندج، ۳۹ سانتیمتر، بانه ۱۰۸ سانتیمتر و مریوان ۱۳۰ سانتیمتر بود که بارش در نقاط بیرون از شهرها و برخی نقاط استان تا دو متر هم بوده است.

وی عنوان کرد: در ایام ۶ روزه برف در کردستان ۸۶ هزار کیلومتر باند، ۳۰ هزار کیلومتر معابر شهری و راه ۱۴۰۰ روستا برفروبی و ۸ هزار تن برف جابجا شد.

زارعی‌کوشا، اسکان بیش از ۵ هزار نفر، امدادرسانی به ۶۷۰ نفر، توزیع بیش از ۵ هزار پرس غذا و جیره خشک، انجام ۷ ماموریت اورژانس هوایی و توزیع ۷۰۰ بسته غذایی، ۸۰ مورد امدادرسانی به مادران باردار، نجات ۱۴ کوهنور و توزیع ۶ هزار تن آرد با همکاری سپاه و ارتش و نیروی انتظامی را از اقدامات در کردستان در این ایام برفی ذکر کرد.

وی کمبود آرد در نانوایی‌ها را یکی از دغدغه‌های مردم عنوان کرد که خوشبختانه این دغدغه برطرف شد و هیچ کمبود و مشکلی نداشتیم.

استاندار کردستان اذعان داشت: تعویض ۵ هزار رگلاتور گاز بخاطر یخ‌زدگی، رفع ۳۲۰۰ مورد یخ‌زدگی کنتور آب و رفع ۲۵۰ خاموشی فیدرهای روستایی را از دیگر اقدامات دستگاه‌ها در این مدت عنوان کرد.

به گفته وی، ۴۶۰۰ نیروی امدادی و عملیاتی راهداری، هلال احمر، شهرداری و شرکت‌های خدمات‌رسان پای کار بودند.

زارعی‌کوشا یادآور شد: به واسطه چنین برفی اینکه در دهه‌های گذشته سابقه نداشت، ما در برخی جاها باید بیشتر بهتر عمل می‌کردیم که بازگشایی معابر خاصتا در سنندج با کمی تاخیر انجام شد و گلایه‌هایی از تاکسیرانی و اتوبوسرانی وجود داشت هرچند می‌توانستند بهتر خدمات‌رسانی کنند.

وی اطلاع‌رسانی به موقع، تشکیل به موقع جلسات مدیریت بحران و فعال‌بودن سامانه پیامکی و همکاری ارزشمند سپاه، ارتش، مرزبانی، انتظامی با ادارات و ستاد مدیریت بحران را از نقاط قوت استان در ارتباط با مدیریت بحران در استان عنوان کرد.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰

منبع: فارس

کلیدواژه: ستاد بحران استان کردستان زارعی کوشا مدیریت بحران زارعی کوشا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان

به گزارش جام جم آنلاین، حسین ظفری در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روزهای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در برخی از استان‌های کشور اعلام کرد: برای روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استانهای مازندران، تهران و البرز تحت تاثیر هشدارهای نارنجی هستند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیرت بحران کشور برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی را صادر کزد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده پیش بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه را توصیه کرد.

دیگر خبرها

  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • ارتش اوکراین مجبور به جیره‌بندی مهمات شد
  • مامور قلابی در سنگر دستگیر شد
  • بارش باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • فوران چشمه فصلی سراب کلان بعد از بارش ‌های اخیر + فیلم
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب‌ها در اصفهان